Hai Terima Kasih Atas Tempahan Ebook Ni…
Nanti saya akan semak dan sahkan tempahan, Dan InsyaAllah Ebook akan diemail pada anda sebelum Official Lauch sebaik sahaja ianya siap 100%

TAPI Saya Ada Sedikit TAWARAN ISTIMEWA Untuk Anda  Terutama Jika Anda Baru Nak Bergiat Masuk Dalam Industri Niche Produk Digital  

Jika Bukan TAWARAN INI TAK SESUAI Untuk Anda

segi-3-black

 

Okay..

Anda mungkin baru nak bergiat dalam Industri atau Niche ni.. 

Atau mungkin dan cuba buat tapi hasil kurang memuaskan.. 

Jadi, kali ni, izinkan saya untuk bantu anda..

Dimana saya nak tawarkan anda satu keahlian dalam SATU GROUP PREMIUM KHAS DI FACEBOOK..

 

APA YANG DITAWARAN UNTUK AHLI PREMIUM GROUP NI?

segi-3-black

 

Saya malas nak tulis meleret.. sebab anda pasti tahu ini adalah ruangan upsell..

So saya Straight To The Point..

So dalam group ni dan ahli member dalam ni nanti, ini yang saya nak tawarkan.. 

Sesi Discussion Lebih Detail

Sekiranya ada sebarang benda anda nak tanya berkenaan strategi-strategi yang saya dah buat sepanjangbuat atau jual produk digital, tanya lah dalam ni.. mana yang saya tahu saya direct share je.. termasuk study case saya yang lain-lain

Bantuan Tentera Affiliate

Jika anda masih baru, dan belum tahu bagamana nak lancarkan program serta hire tentera affiliate, saya boleh war-warkan pada war team saya yang mana mereka ini sentiasa dahagakan cabaran-cabaran affliliate, dan boleh bantu anda hasilkan jualan lebih tinggi

Special Review

Jika anda dah ada produk, tapi tak tahu sejauh mana boleh pergi, kami dalam group ni TERMASUK SAYA SENDIRI boleh jadi tukang review dan rekemen apa penambah baikkan jika ada, dan sekiranya produk tersebut bagus, saya sendiri akan turun padang REKEMEN pada pelanggan-pelanggan sedia ada saya

2 kali sesi Solo Ads ke Email Database

Salah satu cara cepat nak dapatkan subscriber yang betul berkualiti adalah menggunakan solo ads. Saya tawaran 2 kali sesi untuk anda 'tarik subscriber' saya untuk follow anda - of coz yg ni syarat sedikit ketat supaya tidak SPAM dan SCAM

Bantuan Sewaktu Perlancaran

Saya akan cuba bantu anda sewaktu lancarkan produk dari segi idea, strategi dan apa yang boleh buat, supaya sekurang-kurangnya, 1st perlancaran anda boleh dapat 4 angka dengan mudah

TAWARAN SPECIAL JV

Ya! Sekiranya produk anda bagus, dan kena dengan saya, saya sedia untuk berJV dengan anda dan sama-sama gerakkan kempen pemasaran dan lauch produk bersama. Biasanya setiap kali saya launch produk, target minimum saya akan cuba dapatkan 5 figure ;)
segi-3-black

Orait.. macam mana nak join PREMIUM GROUP ni?

Okay, sekali lagi STRAIGHT TO THE POINT....

ada YURAN PENYERTAAN dan KOMITMEN
deal
segi-3-black

Asalnya Ebook yang anda dah beli  tadi saya jadikan special BONUS beserta group premium KHAS bagi mereka yang telah dapatkan satu produk digital melalui link affiliate saya.

Dan harga produk tersebut adalah RM350

Jadi, rasa tak FAIR jika saya letakkan harga yang rendah pada orang lain yang nak join sekali dalam ni. Sebab akan dapat sama dengan mereka semua.

So ini tawaran saya..

YURAN KEAHLIAN CUMA RM350 RM290 

Dan akan dapat benefit-beneft seperti diatas serta adalah benda2 lain dalam group tu nanti ( banyak kejutan InsyaAllah )

 

KALAU ANDA SETUJU DENGAN OFFER NI REGISTER SEKARANG SEBAB..

SAYA LIMITKAN UNTUK 50 ORANG SAHAJA..

Dan sama juga OFFER INI TERHAD UNTUK 3 HARI INI SAHAJA! AKAN TUTUP TEPAT JAM 12 MALAM JUMAAT 23 JUNE 2017

Jika betul berminat, Klik Link Pendaftaran Dibawah Sekarang SEKARANG ! 

segi-3-black