OPSSSSS... TUNGGU DULU…

Satu lagi TAWARAN SPECIAL NAK BAGI!!

YES UPSELL LAGI!!!

KALI NI UNTUK ANDA YANG LAGI SERIUS NAK JADIKAN PRODUK DIGITAL SEBAGAI PENDAPAT SAMPINGAN  GELI-GELI 4 ANGKA SEBULAN

segi-3-black

 

Baiklah... saya tak suka nak meleret bab upsell ni..

DIRECT TO THE POINT LAGI..

Tawaran ini pula kalau anda betul-betul nak belajar dari A-Z, Alif sampai Ya macam mana nak buat produk digital dari tak ada idea sampai produk produk boleh jual,, 

APA YANG SAYA NAK TAWARKAN?

segi-3-black

SAYA NAK OFFER ANDA PROGRAM 6 BULAN PERSONAL COACHING DENGAN SAYA SENDIRI..

Tapi.. program ni bersyarat dan apa yang bakal terkandung dalam ni... 

Baca detail dibawah ni..

Syarat Pertama

Tinggal Sekitar Lembah Klang dan kalau jauh pun boleh datang office saya di shah alam sekurang-kurangnya sekali seminggu hari bekerja office hour. Biasanya RABU saya banyak masa FREE. Sebab sepanjang 6 bulan kita akan go thru sama-sama proses dan progress anda.

Syarat Kedua

Boleh TAKE ACTION dan SANGGUP UNTUK TERIMA TEGURAN.. dan boleh siapkan semua TASK yangdiberikan.. sebab dalam program ni saya akan PUSH ANDA KAW KAW!

Syarat ketiga

Kena ada KEMAHUAN yang tinggi, sebab kalau betul serius, saya juga serius nak ajar dan nak tengok anda betul berjaya juga.
Apa Yang Saya AKAN AJAR?

A-Z Personal Guide

Of Coz dalam program ni saya akan all out ajar anda bagaimana nak hasilkan produk digital anda, bagaimana nak bina personal branding, nak bina portfolio dari anda zero tak tahu apa sampai produk anda siap dan boleh jual. TARGET UTAMA, anda boleh capai 5 figure pertama anda!

Semua Ilmu Berkaitan

Saya juga akan guide anda segala ilmu yang berkaitan apa yanganda perlukan sama ada dari segi strategi serta pemasaran. Termasuklah FB Ads, Insta Marketing, Email Marketing, Buat Sales Letter, Copywriting even kalau kalau nak belajar photoshop pun saya akan ajar apa yang saya reti. Asalakan ianya dapat bantu anda untuk BOOST produk pertama anda nanti

Be A Part Of Our Family

Bukan maksud kena kawin dengan saya jika anda perempuan lagi-lagi jika anda cun... sebenarnya saya sedang nak bangunkan dan latih beberapa individu lain juga dalam niche produk digital ni, termasuk anda jika anda join program ni. So, best kalau kita bergerak secara beramai-ramai. Jika anda ada sebarang benda nak tanya itu ini berkaitan marketing dan bisnes, pintu office saya sentiasa terbuka untuk anda, roger je bila-bila nak datang.. matlamat kami disini nanti, jika diizikan kami nak wujudkan satu port khas dimana kita boleh berdiskusi bersama-sama bila-bila masa dan jadikan pendapatan dari produk digital ni dari GELI-GELI ke LEBIH SERIUS dan UTAMA.. Amacam?
segi-3-black

Orait.. macam mana nak join PERSONAL COACHING ni pula?

Pun SAMA!

ada YURAN PENYERTAAN dan KOMITMEN
deal
segi-3-black

 

Disebabkan ini program yang betul-betul ekslusif, dan saya sebenarnya tak nak tulis panjang-panjang, HANYA ORANG YANG BETUL TAHU JE NILAI SEBENAR akan faham dan arif dengan apa yang BAKAL MEREKA DAPAT dari program ni.

Terus terang saya katakan.. 

YURAN KEAHLIAN ADALAH RM3500 RM2500 

Dan akan dapat benefit-beneft seperti diatas serta adalah benda2 lain dalam group tu nanti ( banyak kejutan InsyaAllah )

Harga kapak kan? 

Ya! Memang nak letak harga kapak.. sebab ramai orang merungut bila join program pemasaran mahal-mahal macam ni, rasa tak logik dek akal, tapi tak sedar yang dulu belajar university siap pinjam PTPTN sekarang masih terkapai-kapai cari kerja..

 

KALAU ANDA SETUJU DENGAN OFFER NI REGISTER SEKARANG SEBAB..

SAYA LIMITKAN UNTUK 10 ORANG SAHAJA..

TAK NAK RAMAI-RAMAI..KITA FOKUS YANG10 NI JE DULU

Dan sama juga OFFER INI TERHAD UNTUK 3 HARI INI SAHAJA! AKAN TUTUP TEPAT JAM 12 MALAM JUMAAT 23 JUNE 2017

Jika betul berminat, Klik Link Pendaftaran Dibawah Sekarang SEKARANG ! 

segi-3-black