BONUS CHINA METHOD

Ini merupakan laman khas untuk senarai bonus tambahan bagi pembeli Panduan China Method.

Sebelum itu, apa panduan China Method ni?

1. GUNA SMARTPHONE SAJE! - Kami share tentang cara membuat trading dengan Supplier Direct China menggunakan Smartphone saja.

2. LUBUK SUPPLIER - Kami share Senarai Lubuk Supplier  ( sehingga 100 direct Trusted Supplier ) dan bagaimana nak senang deal dengan mereka. (tak ada website rahsia pun..)

3. STEP BY STEP - Teknik ChinaMethod ini tidak memerlukan kemahiran teknikal. Kita ada tunjukkan step by step dan anda senang untuk follow.

4. PAYMENT - Kita ada share macamana cara nak buat payment kepada supplier dengan menggunakan _______ melalui 3rd party. Anda hanya transfer guna Maybank2u! Best kan?

5. BELI SATU - Dalam kebanyakan lubuk supplier yang kami share, anda nak beli 1 unit pun boleh dapat special price. Tak perlu borong banyak pun.

6. SHIPPING - Kami share cara step by step nak arrange delivery terus ke pintu rumah anda dengan mudah skali. Guna udara ataupun laut.

7. APPS PENTING- Kita akan bagi senarai Apps apa yang penting perlu ada untuk permudahkan urusan pembelian barang dan deal dengan supplier.

8. BAHASA CINA - Kita akan share cara berkomunikasi dalam bahasa cina dengan supplier. Yang ni best =)

9. GROUP SUPPORT - Kami sediakan Group Support melalui FB khas untuk anda sekiranya ada persoalan nak ditanya.

10.  BUAT DUIT - Inilah peluang anda untuk buat duit kaw kaw dengan menjual barangan dari China! Ayuh!

Adakah anda ada termasuk dalam salah satu golongan di atas? Jika Ya! Memang tepatlah untuk anda dapatkan Ebook China Method ini!

 

Selain dari Panduan utama, penulis juga ada berikan anda 4 EXTRA BONUS PERCUMA bagi semua pembelian 

SECRET GROUP SUPPORT MELALUI FB - (BERNILAI RM200)

 

Bonus ni sangat penting untuk anda.. Kami taknak anda terkontang kanting tak tahu nak tanya siapa bila ada persoalan. Dalam group ini, kita akan bersama-sama sharing supaya dapat sama bantu membantu antara satu sama lain. Dalam group ini, anda akan dibimbing oleh Tuan Ariel dan Team ChinaMethod Yang dah berpengalaman banyak dalam trading China ini. Kita akan asingkan 2 Group yang berbeza mengikut pakej.

STEP BY STEP - Deal dengan Supplier (BERNILAI RM70)

 

Dalam Ebook ini, kami akan tunjukkan lebih details step by step cara nak deal dengan Supplier Direct China dengan betul dan senang. Anda boleh follow sebijik apa yang kami share termasuklah cara deal, nak buat bayaran dan uruskan penghantaran ke warehouse dan ke pintu rumah anda!

STEP BY STEP - Cari Produk Hot (BERNILAI RM45)

 

Anda tentu masih blur dan takde idea nak jual produk apa kan? Jangan risau, dalam Ebook Bonus ini, kami share kepada anda tentang cara paling senang nak cari Produk Hot dan senang jual.

STEP BY STEP - Test Market (BERNILAI RM45)

 

Dalam Ebook Bonus ini, kami share kepada anda tentang cara nak buat market research dan validate produk. Proses ini penting supaya kita tak syok sendiri membuat tempahan dari China. Better kita validate dulu sama ada boleh jual ke tak produk tersebut. Kalau ada demand, barulah kita order dari China.

TAPI!! TUNGGU DULU!!

Saya juga akan berikan EXTRA BONUS SEKIRANYA anda lakukan pembelian PAKEJ GOLD menggunakan link saya ini..

Apa bonus EXTRA tu??

"Unlimited" supplier ( bernilai RM70 )

 

Diorang bagi 100 suppliers, saya nak up lagi sampai unlimited suppliers..

Saya nak ajar cara cari supplier, contact mereka, mcm mana nak tahu TRUSTED ke tak..

Ni pun penting sebab andai kata anda jual produk A tapi 100 supplier tadi semua tak ada supplier, anda masih boleh cari sendiri.. seolah-seolah semua produk di china ada dalam tangan anda, tinggal nk pilih je.. nak cari raw material pun boleh.. so anda boleh jual macam-macam benda unik lain dari yang lain..

Premium Supplier ( bernilai RM50 )

 

Bukan setakat barangan biasa. Ada yang nak tanya mana nak cari barangan berjenama 1 : 1 kualiti level butik, Ini supplier bagi barangan yang susah nak cari di web-web edagang china seperti taobao.

Ini memang satu lubuk rahsia yang ramia seller-seller barangan ni simpan ketat-ketat.

Spy pelanggan dan bina simple customer avatar ( bernilai RM50 )

 

Selain dari tu, kalau mereka nak tunjukkan cara kaji dan test market.. saya tambah lagi.. mcm mana nak spy pelanggan dan bina simple customer avatar

Supaya nanti anda senang, dah tahu produk apa hot, nak kaji market, dan tahu nak jual PADA SIAPA..

Studycase Iklan TEST MARKET + Strategi Closing Pre Order ( bernilai RM50 )

 

Okay, dalam video ni saya tunjukkan beberapa iklan yang saya sendiri buat, produk yang saya jual dan bagaimana dengan iklan test market je, dah boleh buat dan kumpul pre order barang..

So, alang-alang nk test market, kita terus sauk order terus.. anda boleh tiru terus apa saya buat

JOM KITA SHOPPING BARANG JEPUN ( bernilai RM60 )

 

Tak cukup tanah besar china kita cari supplier, sampai jepun pun kita dapatkan jugak..

Okay ni lagi SPECIAL, saya sharekan bagaimana nak dapatkan barangan dari jepun TERUTAMA barangan original yang mempunyai peminat tersendiri dan jadi kegilaan seperti jam tangan G-Shock, Mainan Tamiya, Takara Tomy, Gundam, barangan sukan termasuk permotoran, produk Kosmetik ( yang ni orang perempuan memang suka ) dan banyak lagi..

Umpama anda pergi sendiri ke jepun, semua barang ada depan mata... 

EXTRA SECRET BONUS ( bernilai RM150 )

 

Anda akan dimasukkan dalam satu lagi support group FB di bawah kelolaan saya sendiri pula...

dan dalam ni, sekiranya ada tambahan bonus, saya akan update secara percuma pada anda, dan ada something yang saya tak war-warkan dalam ni, tapi nanti akan di war-warkan dalam group antaranya seperti Sesi Private Group Coaching, extra kelas dan sebagainya...

So, kalau beli guna link saya, terus dalam link masuk ke support group, dan dalam ni semua bonus ada dimasukkan dalam tu, dan segala update akan diupdate dalam group ni :)

"Unlimited" supplier ( bernilai RM70 )

 

Diorang bagi 100 suppliers, saya nak up lagi sampai unlimited suppliers..

Saya nak ajar cara cari supplier, contact mereka, mcm mana nak tahu TRUSTED ke tak..

Ni pun penting sebab andai kata anda jual produk A tapi 100 supplier tadi semua tak ada supplier, anda masih boleh cari sendiri.. seolah-seolah semua produk di china ada dalam tangan anda, tinggal nk pilih je.. nak cari raw material pun boleh.. so anda boleh jual macam-macam benda unik lain dari yang lain..

Premium Supplier ( bernilai RM50 )

 

Bukan setakat barangan biasa. Ada yang nak tanya mana nak cari barangan berjenama 1 : 1 kualiti level butik, Ini supplier bagi barangan yang susah nak cari di web-web edagang china seperti taobao.

Ini memang satu lubuk rahsia yang ramia seller-seller barangan ni simpan ketat-ketat.

Spy pelanggan dan bina simple customer avatar ( bernilai RM50 )

 

Selain dari tu, kalau mereka nak tunjukkan cara kaji dan test market.. saya tambah lagi.. mcm mana nak spy pelanggan dan bina simple customer avatar

Supaya nanti anda senang, dah tahu produk apa hot, nak kaji market, dan tahu nak jual PADA SIAPA..

Studycase Iklan TEST MARKET + Strategi Closing Pre Order ( bernilai RM50 )

 

Okay, dalam video ni saya tunjukkan beberapa iklan yang saya sendiri buat, produk yang saya jual dan bagaimana dengan iklan test market je, dah boleh buat dan kumpul pre order barang..

So, alang-alang nk test market, kita terus sauk order terus.. anda boleh tiru terus apa saya buat

JOM KITA SHOPPING BARANG JEPUN ( bernilai RM60 )

 

Tak cukup tanah besar china kita cari supplier, sampai jepun pun kita dapatkan jugak..

Okay ni lagi SPECIAL, saya sharekan bagaimana nak dapatkan barangan dari jepun TERUTAMA barangan original yang mempunyai peminat tersendiri dan jadi kegilaan seperti jam tangan G-Shock, Mainan Tamiya, Takara Tomy, Gundam, barangan sukan termasuk permotoran, produk Kosmetik ( yang ni orang perempuan memang suka ) dan banyak lagi..

Umpama anda pergi sendiri ke jepun, semua barang ada depan mata... 

EXTRA SECRET BONUS ( bernilai RM150 )

 

Anda akan dimasukkan dalam satu lagi support group FB di bawah kelolaan saya sendiri pula...

dan dalam ni, sekiranya ada tambahan bonus, saya akan update secara percuma pada anda, dan ada something yang saya tak war-warkan dalam ni, tapi nanti akan di war-warkan dalam group antaranya seperti Sesi Private Group Coaching, extra kelas dan sebagainya...

So, kalau beli guna link saya, terus dalam link masuk ke support group, dan dalam ni semua bonus ada dimasukkan dalam tu, dan segala update akan diupdate dalam group ni :)

Kesemua BONUS-BONUS diatas bernilai RM760.. TAPI, Jangan risau, anda TAK PERLU bayar sebanyak tu sebab ini SEMUANYA PERCUMA UNTUK ANDA!

Amacam? Dah sedia nak dapatkan semua bonus-bonus EXTRA ni secara PERCUMA?

TAPI, NAK INFORM NI YANG BONUS NI AMAT TERHAD!!

Bonus extra semua ni HANYA DI BERIKAN pada 12  7  orang PEMBELI PAKEJ GOLD SAHAJA LAGI dan akan DITUTUP TEPAT JAM 11.59 MALAM tarikh 7 JANUARI 2018 atau JIKA KOUTA 12 ini SUDAH PENUH 

Jadi, kalau anda tak nak terlepas peluang, boleh dapatkan PAKEJ GOLD sebelum JAM 11.59 MALAM tarikh 7 JANUARI 2018 dengan klik butang TEMPAHAN dibawah.

p / s : pastikan di borang tempahan anda ada tertera nama saya sebagai maklumat agen, sekiranya tidak ada, bonus ini tidak valid. 

 

sekiranya anda ada masalah seperti confuse nak isi borang tempahan atau sebarang pertanyaan utk bonus ni, boleh PM saya di FB 

https://facebook.com/ismailarsad.official/