Saya Bukan Sifu, Bukan Pakar.. Saya Cuma Kongsi Apa Saya Tahu & Buat…
12644907_10207198747878431_6441209048407108352_n

Nak Tak Kalau … Saya Dedahkan Secret “UNDERGROUND” Behind The Scene  Bagaimana Teknik Dan Strategi Yang  Saya Gunakan Dan  Berjaya Hasilkan Jualan 6 Angka Dalam Tempoh Kurang 3 Minggu.. Dengan Hanya Jual Ebook Dan Video

Dan Anda Boleh Apply Strategi SAMA Untuk Jual Produk Fizikal Dan Biasa Yang Lain

segi-3-black

Assalamualaikum.. hai, saya Ismail Arsad..

Mungkin ada yang kena saya sebagai guru pemasaran Instagram, ada juga yang kenal sebagai penulis Ebook Mudahnya Borong China Online.. Dan beberapa produk digital lain?

Pernah tak anda terfikir, orang macam saya ni kerja buat Ebook atau video je ke.. ni je ke bisnes dia.. 

Dan pernah tak anda rasa macam syok je tengok...

Kos rendah, jual harga sampai ratus-ratus...

Pernah tak tergerak hati nak buat ebook sendiri dan jual?

Atau anda ada idea, tapi tak tau nak buat mcm mana?

Atau anda nak jadikan ebook sebagai pendapatan sampingan..

Terus terang cakap, ebook, video, kelas semua ni, BUKAN SUMBER PERDAPATAN UTAMA SAYA!

Saya ada bisnes lain yg saya uruskan, saya ada beberapa orang team yang kerja mereka close sales dan packing barang sama macam anda juga.. Produk digital yg ni semua buat sambil-sambil je.. ni semua geli-geli je.. sambil-sambil isi masa lapang... Dalam masa sama memang minat nak mengajar... sebab tu saya amat jarang buat kelas.. kalau betul-betul lapang baru buat kelas..

Okay STRAIGHT TO THE POINT!

Saya sekarang tengah nak siapkan 1 ebook setebal mungkin berpuluh atau beratus pages ni yg mana ini merupakan 1 blueprint lengkap perjalanan saya selama 3 tahun dalam dunia info digital ni..

Dalam ni saya dedahkan segala strategi yg saya buat yg mana betul-betul hasilkan result.

Untuk rekod : DVD pertama saya terjual lebih 1k unit dalam tempoh 1 bulan, DVD kedua terjual 1.5k dalam masa 3 minggu, buku terpaksa diulang cetak lepas 6 hari keluar kilang!

 997011_10204909412712614_4560542075518415894_n

Jualan DVD Pertama, setiap hari pos berbakul-bakul

12654121_10207198747078411_6777569622788656057_n 12644907_10207198747878431_6441209048407108352_n 

Jualan DVD tahun ke 2, Ni semasa kami packing hampir 1500 unit yang nak dipos pada hari tu saja..

Tu belum campur ebook-ebook lain termasuk borong china yg dah kekal hampir 2 tahun dipasaran dan masih jadi pendapatan pasif.. lepas lah nak beli pampers anak bulan2.

 

1
19390591_10211412244719350_1437030013117880533_o
Atas ni merupakan jualan terbaru, baru je minggu ni.. so, setiap hari.. adalah dapat pasif dalam 3 angka, minimum pun 2 angka... 

OKAY STOP!!

STOP BACA GULA-GULA DEKAT ATAS!

segi-3-black

Biasa tak anda baca web jualan macam dekat atas? 

Penuh dengan testimoni best-best, angka jualan best-best, gambar parcel bertimbun, gambar melancong luar negara, tepi kereta mewah, mandi di swimming pool untuk cover depan majalah Mangga, berkepit dengan makwe-makwe cun dan seksi, gambar selfie dengan sifu-sifu Pemasaran yang ada... 

Biasa kan?

Saya tak ada semua tu.. saya bukan nak nak ajar anda join program yang duduk diam-diam dapat duit, atau labur sedikit pulangan pasti berganda..

Saya nak share pengalaman saya.. 

So, kali ni OFFER SAYA BERBEZA...

Sebab dalam Ebook Blueprint ni..

Of coz dalam Ebook ni saya akan dedahkan SEMUA STRATEGI yang saya pernah gunakan.. apa reason disetiap strategi tu...

Dan walaupun ianya berkisar tentang dunia Bisnes Digital, ada strategi yang saya gunakan adalah hasil pengalaman jual produk fizikal juga.. Saya pernah jual Al-Quran Digital sampai jadi pemborong utama di malaysia suatu ketika dulu, saya pernah jual Teddy Bear Besar sampai pernah sekali order penuh 1 kontena.. 

Jadi, benda yang saya tulis dalam Ebook ni, bukan sahaja releven untuk produk digital, TAPI RELEVEN untuk PRODUK FIZIKAL.. saya akan cuba kaitkan satu sama lain..

Saya bukan sahaja saya akan cerita segala strategi yang saya gunakan, TAPI, saya juga akan cerita banyak benda-benda yang SAYA GAGAL dimana, saya guna teknik tu, strategi tu TAPI TAK MENJADI!

Ya, benda ni penting!

Sebab saya tak nak anda buat benda sama, atau jika anda nak buat pun, anda tahu apa yang pernah saya silap, anda boleh buat dengan lebih baik!

So, secara umumnya, ini antara isi kandungan Ebook ini..

Perjalanan 3 Tahun Dalam Bisnes Ni

Dari seorang yang tak tahu apa-apa, terus keluarkan produk dan orang anggap guru.. saya juga sama seperti anda dulu.. ada idea, tapi tak tahu nak keluarkan macam mana, nak tak kalau saya cerita segala perjalanan macam mana saya bermula sampai sekarang yang mana benda-benda ni anda boleh tiru dan follow bulat-bulat..

Bagaimana Bermula Dari 0

Saya ceritakan bagaimana kami hit target walaupun dengan 0 kos, tanpa FB Ads, tanpa mailing list.. dan dengan modal 0 ditangan...

Cara Bina Personal Branding

Benda ni ramai dah orang dah mula ajar, saya nak cerita bagaimana saya bermula dari 0, dan percaya lah sifu-sifu yang anda dok follow selama ni pun bukanlah lahir-lahir terus femes dah reti itu ini, so, bagaimana nak buatkan diri anda orang kenal, follow dan sanggup nak beli produk anda.. saya buat tak lama.. 3 bulan je sebelum saya betul-betul lancarkan produk dan kaut hampir 20K dalam tempoh 48 jam..

Find & Make Hot Produk And Market

Bagaimana saya kenalpasti dan jadikan produk hot walaupun banyak orang buat benda sama..

2-3 SECRET WEAPON Bagi Produk Digital LARIS

Yes, saya dah keluarkan hampir 10 produk info, dan saya dapati ada beberapa weapon dan resepi yang saya gunakan yang buatkan orang TERPUKAU dan TERTARIK nak beli dengan senang!
Bukan sekadar sale letter dan copywriting yang mengancam dan headline memukau..

Strategi Viral

Bagaimana kami viralkan produk dalam tempoh masa yang cepat.. Dalam masa beberapa jam je orang dekat FB dan Insta start bercerita...

Susunan Funnel Produk

Apa strategi funnel yang saya lakukan yang buat orang nak beli pakej paling mahal, dan macam mana kami asingkan supaya produk tu jadi mahal

Strategi saya Lancar Dan Buat Jualan

Dalam ni saya ceritakan strategi-stategi yang saya pernah guna yang memang ada PROVEN RESULT yang saya sendiri pecahkan rekod peribadi, dimana target asal masa mula-mula masuk game ni, cuma nak target kalau dapat 500 unit pun, jadilah.. Tapi, pernah sekali henjut dapat sehingga 1500++ unit..

Strategi Melawan Arus

Sebenarnya dalam dunia produk info ni, ada banyak perkara yang saya melawan arus dari kebiasaan pada awalnya.. dan ada beberapa perkara yang buatkan produk saya BOOM! Dalam ni saya cerita apa saya buat dan apa reason saya buat

Benda-benda GAGAL

Ada banyak benda yang saya gagal, dan buat tak menjadi serta tak berapa menjadi, termasuklah pemilihan produk dan lain-lain..So saya akan cerita sekali, benda-benda yang saya pernah buat tapi gagal atau kurang memberi impak dan pulangan lumayan yang mana mungkin boleh dijadikan panduan serta rujukan kot-kot anda nak buat benda sama..

Antara Silap-silap Saya

Dan cerita benda gagal kan, mesti ada benda yang silap.. manusia bila dapat sekali, kali kedua kadang-kadang lupa diri sekejap.. saya ceritakan bagaimana graf saya jatuh sebab silap-silap yang saya buat, terutama sebab alpa dari buat benda sama yang sebelum ini hasilkan result lumayan

Dan banyak lagi perkara-perkara lain...

Sebab masa tengah tulis ni pun Ebook Blueprint ni pun saya tak habis habis tulis lagi..
Ya, makin banyak saya tulis rasa makin banyak benda saya nak cerita.. rasa nak cerita semua je...
segi-3-black

Tapi... Boleh ke kalau nak APPLY ke produk fizikal macam jual produk kecantikan ke, kesihatan ke, pakaian ke, gadget ke dan lain-lain lagi.. tengok macam pasal ebook video je... hurmmmmmm

Nanti dulu!

Secara umumnya, memang dalam ni, banyak cerita pengalamana saya, tentang diri saya. cerita tentang diri saya.. nak gak merasa buat biografi diri sendiri.. haha. dan cerita-cerita disebalik bagaimana kami hit target 6 anga tadi untuk produk digital...

Cuma apa yang saya buat sepanjang jual produk digital ni adalah saya APPLY SEMULA PENGALAMAN saya jual produk fizikal 

So, sebenarnya tak banyak beza pun.. perlu pusing balik je, apply strategi yang sama :)

 

18301520_10210990537536934_1695445201879219680_n

So, secara umumnya lagi, Ebook ni lebih kepada segala perjalanan saya dari awal sehingga hari ni, yang mana saya DEDAHKAN SEGALA GAME DAN STRATEGI yang saya lakukan selama ni.. 

Dan ini mungkin Ebook terakhir saya yang bakal saya tulis..

So.. Saya rasa alang-alang dah nak tulis ebook ala-ala biografi ni kan.. biar saya cerita all out semua...

 

Okay, maaf cakap, harga ebook ini mungkin saya TERPAKSA letak harga yang agak MAHAL..

Percaya tau tak, saya pernah ambil satu sesi COACHING pada harga RM2997 untuk dapatkan ilmu lebih kurang macam ni..

Tapi, kalau anda anggap ini ilmu semata-mata, anda silap..

Anda nak bayar ilmu, boleh cari digoogle, boleh dapat banyak silap-silap FREE je..

Tapi, jika nak bayar PENGALAMAN.. Maaf, ini harga yang patut saya letakkan..

TAPI.. Saya nak buka SEDIKIT TAWARAN ISTIMEWA bagi anda yang betul serius nak..

Saya ADA SEDIKIT OFFER UNTUK ANDA..

Apa offer dia?

 

deal
segi-3-black

SO, HERE IS THE DEAL!

Saya cuma berikan pada mereka yang SERIUS dan PANTAS sahaja..

Saya boleh berikan pada harga SPECIAL LAUNCH..

TAPI.. TAWARAN INI AMAT-AMAT TERHAD!

Berapa harga??

Untuk harga perlancaran ini, harga cuma 

RM290

 

RM190

 

RM150

 

 

 

Ya.. cuma RM150 sahaja..

TAPI TAWARAN INI TERHAD UNTUK 50 pelanggan pertama sahaja 

atau..

Selepas itu tawaran HARGA AKAN DINAIKKAN !

 

MACAM MANA?

SETUJU??

Dan SERIUS BERMINAT NAK GRAB OFFER NI???

18301520_10210990537536934_1695445201879219680_n

Buat Tempahan SEKARANG SEMENTARA KOUTA HARGA PROMOSI MASIH VALID!

Klik Link Tempahan Dibawah Sekarang SEKARANG ! 

Maaf jika bila anda buka harga promosi untuk pelanggan awal telah tamat, sebab dari pagi tadi pun dah ramai yang betul-betul que tunggu.. so.. 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT OFFER AWAL! MACAM AIR ASIA.. BELI AWAL DAPAT HARGA TIKET MURAH :) 

 

segi-3-black