Jual topi je pun boleh dapat profit USD14,897.55 dalam masa 3 minggu.

Hari ni aku nak marah dengan Sifu Aqif Azizan!!

Selamba je dia boleh pau duit mat salleh sampai dekat RM50k sebulan dengan jual benda2 ‘bodoh’ dekat facebook dengan cara simple..

 

19665503_10211564317161066_8410812765568174985_n

Serius..

Aku ni biasa gak jual market luar ni..

Ebay
Shopify
Ecommerce web

Malam tadi aku dah tepuk dahi sendiri.. sebab aku tgh sorang.. klu ada org sebelah maybe tepuk dari org sebelah!

Selama ni punya lah susah kerja aku.. lagi-lagi part baru nak mula.. nak siapkan landing page lah, sales letter lah, tak pun nak create store lah.. lepas tu baru lah nak create funnel nak jual, payment gateway segala bagai.. silap2 seminggu baru siap lepas tu baru lah boleh menjual..

Lepas aku tengok video dia ni ( dropshiplab ) aku rasa.. alahai.. apasal aku tak terfikir nak buat macam ni..

Dah terfikir pun sebelum ni tapi rasa culture mat salleh ni tak sama dengan kita.. ingatkan diorg tak percaya kalau beli2 direct dekat PM ni..

Cara Aqif ni simple..

1- Buat post dekat FB page
2 – Run iklan target market luar
3 – Close dekat fb mesej je.. payment pun direct dari situ.. tak yah nak ecommerce, add to chat bagai…

pulak tu, dia tak pakai modal barang pun.. buat dropship je..
kastemer beli baru terkial2 nak order dari supplier suruh hantar ke pembeli..

Ada tak yg nk tengok video step by step mcm mana dia buat dari cari barang sampai lah close sale dekat facebook dan pau duit2 mat salleh ni?

p/s : video ni dalam bahasa english, tapi jangan risau, korang dengar dan tengok senang je faham, lidah melayu dia tu tak dpt dibuang lagi.. tak nampak muka pun tau ni melayu ni!

Hurm..

tengok je lah dekat sini

–> dropshiplab.ismailarsad.com

–> dropshiplab.ismailarsad.com

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>